Despre Noi

12 ani Experienta

DEXCAR Service a fost infiintat in anul 2009 ca service auto multimarca in locatia din Sos. De Centura Nr. 119. In anul 2015 activitatea a fost mutata intr-o locatie mai accesibila, respectiv in sediul modern in care ne desfasuram si acum activitatea: Str. Balta Albina Nr. 8, Sector 3, Bucuresti.

De-a lungul anilor, Dexcar Service nu a evoluat doar din perspectiva experientei castigate, ci si din punctul de vedere al extinderii serviciilor. In momentul de fata suntem suficienti de polivalenti astfel incat sa oferim servicii complete de reparatii si diagnostic, indiferent de autoturismul pe care il avem in fata. Pregatirea temeinica si experienta dobandita ne-au ajutat sa devenim un partener pe care clientii nostrii stiu ca se pot baza.

Viziunea Noastra

Suntem o echipa de profesionisti, pasionati de motoare si onesti in relatia cu clientul. Service-ul nostru a aparut din pasiunea pentru masini si din dorinta de a face o diferenta in peisajul service-urilor din Bucuresti. Am creat un loc unde clientii sunt tratati cu respect si unde pot avea incredere ca le este intotdeauna spus adevarul.

Calitate

La sfarsitul anului 2019, cu un nou management, am parcurs un amplu proces de retehnologizare si de redefinire a procedurilor de control al calitatii lucrarilor efectuate de noi, in asa fel incat sa ne desfasuram activitatea la cele mai inalte standarde din domeniul auto.

Echipa Dexcar

Echipa noastra este formata din ingineri si mecanici auto cu o vasta experienta acumulata atat in Romania cat si in service-uri auto din Europa de Vest. Am adunat toate aceste cunostinte si competente pentru a oferi servicii la cele mai inalte standarde de calitate precum si solutii la toate problemele pe care le-ar putea avea un autoturism.

Avantaje

Avantajele
Dexcar Service

Doriti servicii de calitate si profesionalism pentru autoturismul dumneavoastra?

Programeaza-te acum
Servicii orientate spre client

Avem grija de serviciile oferite, iar clienții noștri fideli care se întorc se pot aștepta întotdeauna la unele aprecieri de la noi, cum ar fi o reducere pentru serviciile viitoare.

Preturi Competitive

Alaturi de transparenta, corectitudine, training specializat si eficienta, mentinerea unor preturi competitive reprezinta pentru noi un obiectiv primar.

Piese auto de înaltă calitate

Colaboram cu cei mai buni distribuitori si producatori de piese auto din domeniu si garantam pentru piesele auto furnizate.

Programare

Aveți nevoie de ajutor cu mașina dvs.? Ne ocupam noi

Oricand masina ta va fi pe maini bune la Dexcar Service.

0731-348-340