Loading

Servicii

Service

Servicii

Atunci cand esti conducator auto, iti petreci o parte din timp pe drumuri. In ultimii ani traficul auto a crescut considerabil iar evenimentele rutiere pot deveni inevitabile, din pacate. Aceste evenimente pot genera daune auto, fiind consumatoare de timp, resurse si energie. In aceste cazuri este recomandata apelarea la ajutorul unei firme profesionale de constatari daune pentru a solutiona eficient si fara stres tot ceea ce implica un eveniment auto neplacut.

Dexcar Service iti pune la dispozitie un serviciu orientat catre tine, ce te va ajuta sa parcurgi usor etapele necesare in rezolvarea unui dosar de dauna, precum si iti va oferi si alte servicii utile in astfel de situatii. In noi vei gasi un partener care te va ghida si iti va face viata mai usoara, atunci cand a avut loc un eveniment rutier neprevazut. Descopera serviciile oferite de compania noastra.

Iti oferim servicii complete si specializate de consultanta daune auto

Atunci cand are loc un eveniment auto in urma caruia masina ta este avariata, exista doua cai ce pot fi urmate – declaratia la politie, in cazul in care cele doua parti nu se inteleg , sau intelegerea amiabila. In cazul acesteia din urma, masina ta va fi reparata pe baza politei de asigurare a partii ce este responsabila de accident. Firma noastra poate interveni inca de la inceput, pentru a te ajuta la completarea formularului de constatare amiabila.

Daca daunele in urma accidentului au dus la defectarea automobilului si imposibilitatea acestuia de a mai circula in siguranta, atunci poti beneficia de serviciul de tractari auto. Masina ta va ajunge astfel in siguranta in service-ul unde va avea loc constatarea daunelor si repararea autoturismului. Pentru acest lucru, masina ta va fi pe mainile celor mai buni mecanici si ingineri, ce vor face tot posibilul ca aceasta sa ajunga cat mai curand inapoi pe sosele.

Nu trebuie sa-ti faci griji ca nu te mai poti deplasa. Noi iti oferim gratuit o masina la schimb pe toata durata reparatiilor, pentru a te putea deplasa in voie. Poti alege dintr-o gama variata de autovehicule, de la cele compacte si economice, pana la limuzine si SUV-uri impunatoare. Printre formalitatile pe care le vom realiza pentru tine mai sunt: intocmirea dosarului de dauna, avizarea sa, precum si calcularea valorii daunei pe care pagubitorul trebuie sa o achite.

Iata care sunt serviciile de care beneficiezi atunci cand apelezi la noi:
 • Intocmire constatare amiabila
 • Tractare auto
 • Intocmire dosar dauna
 • Constatare asigurator
 • Automobil la schimb
 • Repararea autoturismului
 • Inchiderea dosarului
 • Returnarea automobilului reparat
Constatari Daune

Servicii Complete de Constatare Daune Auto

Vei avea parte de consultanta si informatii pentru fiecare etapa ce duce la solutionarea dosarului tau. Vom calcula si vom incerca sa obtinem maximul de despagubiri din partea asiguratorului in caz de dauna RCA sau CASCO. Vei fi informat cu privire la orice pas efectuat de catre noi dar si atunci cand va fi solutionat dosarul. Un consultant din echipa noastra te va reprezenta in fata asiguratorului si se va asigura ca vei obtine cea mai buna suma pentru despagubire. Atunci cand autovehiculul este reparat, iti va fi returnat in cel mai scurt timp, impreuna cu garantia pieselor si a reparatiilor, precum si valoarea acestora. 

Transparenta reprezinta una dintre calitatile companiei noastre prin intermediul careia dorim sa le aratam clientilor profesionalism si seriozitate in rezolvarea problemelor. Un serviciu competent si profesional trebuie sa ofere clientului o relatie bazata pe respect si incredere, precum si o rezolvare eficienta si multumitoare.

Documentele necesare pentru avizarea dosarului de dauna

Pentru a te putea ajuta in caz de eveniment auto neprevazut vom avea nevoie de urmatoarele documente:

 • CI proprietar auto pagubit
 • CI sofer pagubit
 • CI sofer vinovat
 • Permis de conducere sofer pagubit
 • Permis de conducere sofer vinovat
 • Certificat de inmatriculare autovehicul pagubit
 • Certificat de inmatriculare autovehicul vinovat
 • Polita RCA autoturism pagubit
 • Polita RCA autoturism vinovat
 • Document constatator (constatare amiabila sau proces verbal politie)

Pentru orice informatie ai avea nevoie in legatura cu documentele sau procesul de solutionare, iti stam la dispozitie prin intermediul serviciului profesional de asistenta telefonica.

Cu ajutorul Dexcar Service, consultanta pentru daune auto nu a fost niciodata mai usoara!

Iti oferim expertiza si experienta noastra pentru o solutionare rapida si eficienta a daunelor survenite la masina ta, in caz de eveniment auto. Prin apelarea la ajutorul nostru procesul de constatari daune va merge ca uns si vei avea parte de un serviciu complet si sigur. Vom face tot posibilul pentru a obtine cea mai buna suma de despagubire din partea asiguratorului si iti vom oferi gratuit masina de schimb pentru a-ti continua nestingherit treburile.

In acest timp, service-ul nostru se va ocupa de repararea masinii tale, iar echipa de consultanti va lucra la inchiderea dosarului de dauna. La final iti vom preda vehiculul reparat, cu toate garantiile in vigoare. Simplu si eficient, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Programare

Fa-ti Programare Astazi!

Dexcar Service - Specialisti in Daune Auto

Suna: 0731-348-340