Diagnoza Auto

Contact

Adresa Strada Balta Albina, nr. 8
Sector 3, Bucuresti
Telefon 0731 348 340
Program Luni-Vineri: 08:00 - 17:00
Sam-Dum: Inchis
Service

Diagnoza Auto Bucuresti

Ce este diagnoza auto computerizata?

Diagnoza auto computerizata se executa cu ajutorul unui tester conectat la calculatorul de la bordul masinii care analizeaza prin intermediul unor senzori diversi indici (temperatura, presiunea, cantitate), ce influenteaza sistemul pe care îl controlează. Un astfel de serviciu se poate folosi pentru toate automobilele cu ardere interna, hybrid și electrice.

Serviciile noastre de diagnoza auto computerizata ne diferentiaza de ceilalti. Consideram ca prima si cea mai importanta etapa a efectuarii unei reparatii la un autoturism este identificarea corecta a cauzei defectiunii.

Pentru multe tipuri de defectiuni, aceasta identificare se poate face numai prin intermediul unei diagnoze realizata si interpretata corect.Adevarul este ca multe service-uri sunt ori prea aglomerate ori dezinteresate sa dedice fiecarui client timpul necesar identificarii unei probleme care poate e mai delicata sau este ascunsa si nu se identifica usor.

Diagnoza computerizata reprezinta cea mai eficienta metoda pentru a afla exact ce problema are masina ta. Acest lucru este deosebit de important pentru a evita erorile de diagnoza ce pot conduce la o reparatie esuata a autovehiculului. Dexcar Service iti ofera servicii diagnoza auto eficiente si sigure, pentru a identifica exact cauza defectiunii masinii tale. Dupa testare, masina ta va fi pe maini bune pentru o reparatie de precizie, intr-un timp optim.

Daca ai o problema la masina, cea mai sigura metoda de identificare este cu ajutorul unor aparate speciale de diagnoza, operate de mecanici si ingineri cu experienta. O diagnoza auto corecta poate detecta problema principala, dar si anumite defecte inobservabile, ce pot conduce la defectiuni mai mari. Noi consideram ca diagnoza este cea mai importanta etapa a efectuarii unei reparatii auto, deoarece o identificare corecta duce la un rezultat sigur si eficient. Masina ta va fi in cel mai scurt timp din nou pe drum.

Putem identifica repede si corect o gama variata si extinsa de probleme, prin efectuarea urmatoarelor testari:

  • Masurare acumulator auto
  • Diagnostic motor si cutie de viteze
  • Masurare voltaj alternator
  • Testare lichid de frana
  • Testare presiune pneuri
  • Testare forta de franare
  • Analiza gazelor, a uleiului sau a carburantului

Acestea sunt doar cateva testari ce se realizeaza de obicei la cele mai multe automobile. Aparatul diagnosticheaza codurile problema, cauzate de o eventuala defectiune, dar in acelasi timp permite detectarea unor eventuale erori din fabrica. De aceea este esential sa realizati o diagnoza computerizata eficienta, completata de expertiza unui mecanic cu experienta. Pentru profesionistii nostri nicio masina nu are secrete, asa ca vin-o la noi si realizeaza o diagnoza auto pret accesibil.

Diagnoza Auto Bucuresti

Service diagnoza auto Bucuresti sector 3

In primul rand, atunci cand masina ta are o problema, fie ca este mecanica, electrica sau de alta natura, un diagnostic corect este vital. In ultimii ani tehnologia a evoluat rapid si in domeniul auto. Dexcar Service dispune de testere de ultima generatie, care se pot conecta la intrarea OBD (On-board diagnostics) a vehiculului. Un astfel de aparat se conecteaza la sistemul auto si va putea detecta si interpreta eventualele probleme ale masinii. In acelasi timp poate propune solutii de remediere.

Noi dispunem de peste 10 ani de experienta in diagnoza auto Bucuresti si putem oferi ajutorul necesar oricarui posesor auto. Personalul nostru este pregatit temeinic si ofera cu entuziasm si pricepere expertiza dobandita pentru o diagnoza corecta si o reparatie eficienta. Dispozitivele folosite de noi sunt de tip universal, dar si specific.

Cand trebuie sa mergi cu masina la un service pentru diagnoza auto? Orice masina, indiferent de model si generatie poate fi diagnosticata folosind un tester auto. Aproape toate automobilele fabricate in ultimii 20 de ani prezinta un port OBD, unde se poate conecta aparatul. Noi recomandam o analiza periodica, de cel putin 1 – 2 ori pe an pentru masinile mai vechi de 5 ani. Este de asemenea util sa vii sa faci o diagnoza vehiculului tau, chiar daca este recent achizitionat. Astfel, se pot detecta anumite erori latente sau defecte din fabrica ce pot fi remediate rapid.

Daca esti pe punctul de a achizitiona un autovehicul la mana a doua, este indicat sa mergi la service pentru a descoperi posibilele defectiuni sau probleme nementionate de catre vanzator. Cu ajutorul testerelor noastre de ultima generatie, iti putem semnala in scurt timp si cu exactitate eventualele probleme pe care masina le poate ascunde.

Comunicarea onesta cu clientul reprezinta o marca a seriozitatii si a profesionalismului Dexcar Service. La noi vei gasi personal disponibil sa te ajute cu interes si dedicare. O defectiune auto neidentificata corect poate crea probleme un timp indelungat. De aceea, este vital sa o descoperi din timp pentru a fi remediata. In procesul de reparatie al unui autoturism, diagnoza reprezinta, din experienta noastra, cel mai important pas. O identificare corecta a problemei duce la o reparatie durabila si de succes. De cand a fost infiintat, service-ul auto Dexcar a reusit sa aduca un suflu nou in acest domeniu. Serviciile noastre se bazeaza pe atentia si respectul acordate clientului.

Misiunea noastra este ca potentialul client sa fie increzator si sigur ca masina sa este pe maini bune. De aceea oferim un service complet si adecvat cerintelor fiecarui sofer care ne trece pragul. Dupa efectuarea diagnozei, echipa noastra se va ocupa de indata de problema identificata si va comunica deschis modalitatea de rezolvare si pretul manoperei si al eventualelor piese de schimb. Transparenta si preturile accesibile sunt criterii importante ce stau la baza companiei noastre.

Te asteptam cu drag sa ne contactezi si sa vii la service-ul nostru din Strada Balta Albina nr 8, sector 3 Bucuresti, zona Pallady pentru o diagnoza computerizata eficienta si rapida. Oricand masina ta va fi pe maini bune la Dexcar Service.