Geometrie Roti

Contact

Adresa Strada Balta Albina, nr. 8
Sector 3, Bucuresti
Telefon 0731 348 341
Program Luni-Vineri: 08:00 - 17:00
Sam-Dum: Inchis
Service

Geometrie Roti Bucuresti

In cadrul DEXCAR Service efectuam cu ajutorul unui aparat cu tehnologie avansata Geometrie 3D respectiv reglarea unghiurilor fiecarei roti in asa fel incat rotile sa devina paralele intre ele si perpendiculare pe directia de mers a autoturismului.

O geometrie directie eficienta precisa si realizata din timp te poate scapa de alte neplaceri. Evita sa ajungi la schimbarea pieselor sistemului de directie sau cumpararea unor anvelope noi din cauza celor uzate prematur.

Apeleaza la serviciile profesionale de la Dexcar Service pentru o geometrie roti perfecta!

Service-ul nostru iti pune la dispozitie servicii profesionale si de calitate pentru orice problema ar avea masina ta. Geometria rotilor reprezinta un aspect important in functionarea optima a unui automobil. Aceasta ajuta la manevrabilitatea si siguranta autovehiculului, mentinerea in conditii bune a anvelopelor, la confortul soferului si al pasagerilor. Din cauza unei loviri accidentale, sau la schimbarea unei piese a sistemului de directie, paralelismul rotilor poate fi afectat. Astfel, daca constati pe un drum drept si plan ca masina vireaza la dreapta sau la stanga, inseamna ca e timpul sa o duci la o verificare.

O reglare geometrie roti se realizeaza de catre personal calificat si dotat cu aparatura necesara pentru a detecta corect unghiurile de abatere ale rotilor fata si spate. Dexcar Service iti ofera un serviciu rapid si eficient, la un pret imbatabil. Service-ul nostru dispune de aparatura de ultima generatie, ce poate evalua rapid geometria rotilor, astfel incat mecanicii pot regla cu precizie unghiul, iar rotile vor redeveni paralele. Cunoaste avantajele service-ului Dexcar si afla cand trebuie sa-ti aduci masina la reglat.

O reglare geometrie roti se realizeaza de catre personal calificat si dotat cu aparatura necesara pentru a detecta corect unghiurile de abatere ale rotilor fata si spate. Dexcar Service iti ofera un serviciu rapid si eficient, la un pret imbatabil. Service-ul nostru dispune de aparatura de ultima generatie, ce poate evalua rapid geometria rotilor, astfel incat mecanicii pot regla cu precizie unghiul, iar rotile vor redeveni paralele. Cunoaste avantajele service-ului Dexcar si afla cand trebuie sa-ti aduci masina la reglat.

Reglarea geometriei directiei – un serviciu vital pentru siguranta ta! Fiecare model de masina este fabricat cu geometria rotilor echilibrata, astfel incat directia sa fie precisa. Se poate intampla uneori ca rotile sa-si piarda paralelismul, afectand directia automobilului. Exista mai multe cauze care pot duce la dereglarea directiei masinii, cum ar fi:
 • Incarcarea vehiculului peste sarcina admisa
 • Gropile si denivelarile de pe drumuri
 • Uzura excesiva a pneurilor
 • Lovirea bordurilor
 • Dupa schimbarea unor piese ale sistemului de directie
 • Roti diferite decat cele recomandate de producator
Indiferent care ar fi motivele, daca constati ca directia este mai greu de mentinut si automobilul incepe sa vireze intr-o parte, chiar daca volanul este drept, trebuie sa faci imediat geometria directiei. Daca rotile masinii sunt paralele, atunci creste durata de viata a cauciucurilor, se reduce uzura, iar masina isi reduce astfel consumul de combustibil. Directia devine precisa si sigura, iar riscul de deviere de la traseu cauzat de o geometrie defectuoasa dispare. Este de asemenea, recomandat sa vii la service pentru efectuarea geometriei rotilor dupa schimbarea sezoniera a anvelopelor.
Geometrie roti sector 3

Servicii profesionale geometrie roti 3D

Ia legatura cu noi si programeaza-te pentru o evaluare a unghiului rotilor. De indata ce aduci masina la service, o vom evalua cu ajutorul unui aparat de geometrie computerizata, ce foloseste imagistica 3D. Acesta va masura cu precizie geometria rotilor. Pentru mecanicii nostri masurarea si reglarea rotilor reprezinta un proces simplu, ce se realizeaza in maxim o jumatate de ora. Dupa masurare se vor avea in vedere pentru reglare unghiurile de cadere, de convergenta si de fuga.


Vino la Dexcar Service in Bucuresti sector 3 pentru reglare geometrie roti la un pret imbatabil!

Geometria directiei se realizeaza numai de catre mecanici profesionisti si cu experienta, dotati cu aparatura speciala pentru a detecta precis deviatia. Dexcar Service are peste 10 ani de experienta in rezolvarea tuturor problemelor mecanice si nu numai. Inginerii si mecanicii nostri au absolvit cursuri de pregatire si aduc cu ei o expertiza si o practica moderne de a aborda domeniul mecanicii auto.

Unghiul de cadere poate fi negativ sau pozitiv, in functie de gradul de inclinare al rotii atunci cand masina este privita din fata. De asemenea, si unghiul de convergenta poate fi negativ sau pozitiv in functie de inclinarea rotilor pe acelasi ax, atunci cand autovehiculul este privit de sus. Cand o roata nu este aliniata, sau nu calca corect carosabilul pot aparea trepidatii atunci cand masina ruleaza, iar cauciucurile se uzeaza in functie de cum sunt dezechilibrate rotile. Geometria computerizata realizata de noi poate detecta dintr-o baza de date, in functie de marca si model unghiul optim stabilit de fabricantul auto. Se verifica ambele punti fata si spate si se remediaza orice eroare gasita. In functie de deviatiile detectate, mecanicii vor regla piesele sistemului de directie, cum este de exemplu bieleta de directie. Dexcar Service iti ofera un serviciu simplu si eficient, la un pret excelent. Avantajele care ne recomanda sunt:
 • Aparatura computerizata de ultima generatie
 • Precizie si eficienta
 • Experienta si expertiza mecanicilor nostri
 • Transparenta si corectitudine
 • Profesionalism si calitate
 • Pret accesibil
Asteptam sa ne contactezi si sa vii apoi in service-ul nostru din Strada Balta Albina nr. 8. Iti garantam ca masina ta isi va recapata in scurt timp directia precisa. Conteaza pe ajutorul oferit de profesionistii de la Dexcar Service.