Mecanica Auto

Contact

Adresa Strada Balta Albina, nr. 8
Sector 3, Bucuresti
Telefon 0731 348 340
Program Luni-Vineri: 08:00 - 17:00
Sam-Dum: Inchis
Service

Mecanica Auto Bucuresti

Cauti un service de mecanica auto Bucuresti? In cadrul atelierului nostru se efectueaza lucrari de mecanica auto cu orice grad de dificultate, de la un simplu schimb de ulei pana la reconditionat motoare. Avem o vasta experienta in efectuarea diverselor lucrari mecanice si suntem la curent cu ultimele tehnologii.

Pentru a ne putea desfasura activitatea la un grad cat mai inalt de profesionalism, atat inainte de lucrarile complexe cat si pe durata desfasurarii acestora, folosim documentatia tehnica specifica fiecarei operatiuni si investim continuu in achizitia diferitelor dotari materiale necesare.

Servicii profesionale mecanica auto la preturi avantajoase! Lucram cu grija, deosebita atentie la detalii si pe indelete. Astfel, ne asiguram ca lucrarea de mecanica auto este intotdeauna de calitate.

Ne ocupam de orice marca si model de automobil, pentru ca in decursul a peste zece ani, ne-am perfectionat si am capatat experienta pe orice tip de model si motor auto. Odata cu avansul rapid al tehnologiei, si mecanicii nostri s-au adaptat, astfel incat au o baza de cunostinte mult mai vasta decat in trecut. Sunt pregatiti sa detecteze mult mai repede si eficient, cu ajutorul tehnologiei din service problemele unui autovehicul. Astfel, timpul de asteptare se va reduce substantial, iar defectiunea va fi rezolvata in cel mai scurt timp. Realizam service mecanica auto de orice complexitate. Cateva exemple sunt:

 • Schimbare kit distributie
 • Schimbare kit ambreiaj
 • Schimbare suspensie
 • Schimbare sistem de frana
 • Revizie auto
 • Inlocuit amortizoare
 • Reconditionare casete de directie

Poti afla mai multe detalii daca ne contactezi si ne faci o vizita la service. Toate problemele mecanice sunt mai intai detectate si apoi gasite solutii pentru ca masina ta sa fie inapoi pe drum in cel mai scurt timp. Pentru echipa Dexcar Service nicio masina nu are secrete.

Service Mecanica Bucuresti

Dexcar Service – Specialisti in Mecanica

Cautarea unui service bun in Bucuresti poate fi problematica. Multe service-uri sunt mult prea ocupate si personalul nu isi da intotdeauna interesul pentru a raspunde clientului. Uneori trebuie sa cauti mai multe service-uri sau mecanici pentru a remedia o problema aparuta la masina. Daca doresti sa scapi de aceste inconveniente si sa gasesti o echipa de mecanici competenti si disponibili, solutia este Dexcar Service. Suntem un service de mecanica auto competent care face fata oricarei provocari.

Constatare si lucrari de mecanica auto de orice complexitate

Vino sa descoperi cel mai bun serviciu de mecanica auto din Bucuresti! Dexcar Service rezolva orice problema a masinii tale! Avem peste 10 ani de experienta in mecanica auto, si am cautat mereu sa schimbam modalitatea de abordare a clientului raspandinta la noi in tara. Am plecat de la ideea ca un client nu trebuie sa mai fie stresat cand ajunge la service, ci trebuie sa i se ofere servicii de calitate, eficiente si sigure. Totul inglobat intr-o atmosfera destinsa si de respect. La service-ul Dexcar vei gasi intotdeauna pe cineva dornic sa te ajute si sa remedieze orice problema mecanica survenita vehiculului tau. Stim totul despre mecanica auto asa ca oferim servicii complete si eficiente Suntem un service auto multimarca format dintr-o echipa de ingineri si mecanici experimentati si pasionati de automobile si mecanica auto. Cand munca este realizata ca o vocatie, atunci rezultatele se observa mult mai bine, iar clientii sunt multumiti. Ne ocupam cu rezolvarea defectiunilor mecanice, oricat ar fi de dificile. Cu ajutorul unei diagnoze corecte si eficiente, realizate cu testere coputerizate de ultima generatie, putem identifica rapid orice defectiune. Astfel, putem sa stim cu precizie ce este in neregula si putem lucra eficient la masina ta. Suntem un service mecanica auto Bucuresti ce doreste ca tu sa te bucuri de masina ta cat mai multa vreme. Intretinerea unui vehicul reprezinta un aspect important. De aceea este recomandat ca din timp in timp sa vii cu masina la un control tehnic pentru a fi sigur ca totul e in ordine. Noi ne ocupam de toate aspectele ce tin de mecanica, indiferent de complexitatea lor. Echipa noastra de mecanici este mereu la curent cu ultimele tehnologii. Incercam mereu sa inbunatatim procedurile si sa utilizam cele mai eficiente aparate pentru a detecta rapid si corect orice defectiune ar avea masina ta. Vrem ca tu sa fii informat corect si din timp asupra tuturor operatiunilor pe care le putem efectua asupra autovehiculului. Transparenta este unul dintre principiile dupa care ne ghidam, pentru ca dorim sa avem un parteneriat bazat pe incredere si siguranta. De asemenea, practicam o politica de preturi mecanica auto accesibile pentru orice sofer. Iata cateva avantaje ale echipei noastre:
 • Servicii mecanica de orice complexitate
 • Transparenta si costuri la vedere
 • Comunicare si onestitate
 • Expertiza si experienta
 • Programare rapida
 • Garantie manopera si piese de schimb
Noi ne dorim ca experienta la un service auto sa fie altfel, iar clientul sa plece multumit si revina cu incredere. Calitatea si atentia serviciilor noastre sunt garantia unei meserii facute cu pasiune si dedicare. Acest lucru se vede atunci cand clientii se intorc la noi sau ne recomanda, stiind ca pot conta pe expertiza noastra. Fa-ti o programare la service-ul nostru si iti vom rezolva orice problema mecanica are masina ta. Iti vom raspunde prompt si vom stabili impreuna data si ora la care ne putem intalni. Te asteptam cu drag sa ne contactezi si sa treci pe la Dexcar Service in strada Balta Albina nr. 8, sector 3 Bucuresti pentru a te convinge ca masina ta va fi pe maini bune.