Loading

Reparatii Aer Conditionat Auto

Contact

Adresa Strada Balta Albina, nr. 8
Sector 3, Bucuresti
Telefon 0731 348 340
Program Luni-Vineri: 08:00 - 17:00
Sam-Dum: Inchis
Service

Reparatii AC Auto Bucuresti

Dexcar ofera servicii profesionale reparatii AC si incarcare freon auto Bucuresti cu echipamente moderne si o echipa cu experienta.

Detinem in cadrul atelierului un aparat de ultima generatie pentru lucrari asupra sistemelor de aer conditionat ale autoturismelor.

Cauti un service aer conditionat auto de incredere? Dexcar Service este alaturi de tine!

Acesta poate recupera freonul din instalatia autoturismului in cazul in care urmeaza o operatiune care necesita golirea instalatiei, poate incarca cu freon si ulei instalatiile de aer conditionat auto si poate face o diagnosticare a eventualelor defectiuni ale acestor instalatii.

Pastreaza atmosfera ideala din interiorul masinii tale! Alege reparatii aer conditionat auto de la Dexcar Service

Ce ne-am face fara aerul conditionat din masina? Cu siguranta am fi nemultumiti stiind ca temperatura din habitaclul auto depinde de cea de afara. Atunci cand constati ca aerul conditionat al masinii nu mai functioneaza in parametrii optimi, e timpul sa faci o vizita la service-ul auto Dexcar. Suntem o firma cu peste 10 ani experienta in domeniul auto, oferind servicii complete pentru masina ta. Oferim servicii profesionale de reparatii AC auto precum si incarcare freon.

Datorita experientei acumultate in decursul anilor si expertizei mecanicilor nostri vei beneficia de un serviciu rapid si eficient. Echipa noastra se ocupa de orice marca si model de automobil dotat cu aer conditionat. O problema la instalatia de aer conditionat poate aparea in orice anotimp, creand disconfort tie si pasagerilor. Astfel, esti nevoit sa apelezi la serviciile unor specialisti. Noi, cei de la Dexcar Service dorim sa te ajutam si sa readucem atmosfera placuta din interiorul masinii tale, oferindu-ti un service aer conditionat auto eficient si durabil.

Noi iti oferim solutia eficienta pentru repararea aerului conditionat Daca alegi serviciile Dexcar Service, atunci cand aerul conditionat auto nu mai functioneaza, vei avea parte de un serviciu complet si precis. Prin intermediul unei inspectii amanutite realizate  cu ajutorul unui aparat de ultima generatie, vom detecta care este sursa problemei instalatiei. De cele mai multe ori e posibil sa existe o pierdere de freon, gazul care circula prin sistem si asigura temperatura dorita de tine. Alteori poate fi o problema mai complexa, ce necesita schimb de piese sau chiar o innoire mai ampla. Indiferent care este cauza, noi te vom informa exact pentru a putea sa decidem ce pasi se vor efectua ulterior. Daca exista furtunuri sau alte piese ce au nevoie de schimbare, vom realiza in cel mai scurt timp inlocuirea acestora. Dupa realizarea reparatiilor la instalatie, vom retesta eficacitatea sistemului pentru a vedea daca functioneaza in parametrii optimi. Vom masura debitul aerului si daca mai exista depuneri in sistemul de ventilatie. Toate operatiunile iti vor fi comunicate din timp, pentru ca punem pret pe transparenta si servicii de calitate oferite clientilor nostri. Printre actiunile pe care le intreprindem asupra sistemului de aer conditionat se numara:
  • Diagnoza si inspectie sistem AC
  • Detectarea scurgerilor de freon
  • Inlocuire sau reparatie conducte si furtunuri AC
  • Reparatii bobine compresor
  • Inlocuire compresor AC
Pentru a cunoaste o lista completa a operatiunilor pe care le efectuam, te rugam sa ne contactezi si sa ne ceri detalii.
Reparatii AC auto

Reparatii AC auto si incarcare freon auto Bucuresti

Service-ul nostru a acumulat de-a lungul timpului experienta iar expertiza de lucru a echipei noastre face diferenta. Inginerii si mecanicii Dexcar Service sunt mereu la curent cu cele mai noi tehnologii din domeniul auto pentru a putea raspunde cu pricepere oricarei cerinte. Prin pregatirea echipei ne-am propus sa castigam increderea clientilor ce ne trec pragul. Am constat ca abordarea noastra bazata pe respect si atentie a dat rezultate, iar clientii au revenit la noi cu incredere.

Cea mai des intalnita problema la instalatia de AC o reprezinta scurgerile de freon. Acestea pot avea mai multe cauze, cea mai comuna fiind fisurile aparute in urma uzurii furtunurilor. Echipa noastra de mecanici foloseste un dispozitiv modern de detectare a problemelor sistemului de ventilatie. Acest aparat dispune de mai multe functii deosebit de utile pentru acest gen de operatiuni:

  • Diagnosticare eventuale probleme la sistemul AC
  • Recuperare freon din instalatie
  • Incarcare freon si ulei in instalatie
  • Verificare sistem dupa reparatii si schimb de freon

Toate aceste operatiuni se realizeaza eficient si rapid, pentru ca tu sa ai masina gata in cel mai scurt timp. Problemele istalatiei de aer conditionat se pot rezolva usor multumita unei echipe competente si dornice sa te ajute. Indiferent de actiunile pe care le vom intreprinde asupra instalatiei de aer conditionat, tu vei afla din timp costul manoperei si al pieselor ce trebuie schimbate. Service-ul nostru iti ofera o incarcare freon auto pret accesibil, avand parte de un serviciu avantajos si eficace.

Ai probleme cu AC al autoturismului tau? Te asteptam la service-ul nostru din sector 3 Bucuresti

Daca intampini probleme la instalatia de aer conditionat a masinii tale, ia legatura cu noi si vom efectua un service aer conditionat auto ca la carte. Atuurile noastre sunt reprezentate de o echipa competenta de mecanici, completata de aparatura de ultima ora. Obtine confortul ambiental pe care-l doresti in interiorul masinii tale, apeland la ajutorul Dexcar Service.

Te asteptam cu drag sa ne contactezi si sa vii la service-ul nostru din Strada Balta Albina nr 8, sector 3 Bucuresti. Oricand masina ta va fi pe maini bune la Dexcar Service.