Vulcanizare

Contact

Adresa Strada Balta Albina, nr. 8
Sector 3, Bucuresti
Telefon 0731 348 341
Program Luni-Vineri: 08:00 - 17:00
Sam-Dum: Inchis
Service

Vulcanizare Bucuresti

Cauti servicii profesionale schimb anvelope si echilibrare roti? In cadrul DEXCAR Service detinem un aparat pentru demontat si montat anvelope pe janta de otel sau aliaj precum si un aparat pentru echilibrat roti. Prin urmare, efectuam serviciul de inlocuire a anvelopelor de vara si iarna la schimbarea sezonului sau in orice moment este necesara o astfel de operatiune.

Recomandam intotdeauna echilibrarea rotii la schimbarea anvelopei pentru un bun comportament al rotii in timpul rularii.

La Dexcar Service vei beneficia de un schimb anvelope rapid si o echilibrare roti eficienta!

Anvelopele reprezinta componente esentiale ale unui automobil. Acestea asigura aderenta la carosabil, precum si distribuirea egala a greutatii vehiculului. Este esential ca pneurile sa ramana in bune conditii si sa nu se uzeze prematur. Pneurile neschimbate la timp sau inadecvate sezonului pot crea probleme de manevrabilitate sau cresterea consumului de carburant. In functie de sezon, cauciucurile trebuie schimbate pentru a se adapta conditiilor meteorologice. Apeleaza la serviciile Dexcar Service pentru un schimb de cauciucuri rapid si eficient.

O data cu schimbul de anvelope, service-ul realizeaza si serviciul de echilibrare roti. Acest proces este necesar pentru a corecta anumite deficiente de fabricatie ale anvelopelor sau jentilor, precum si a dezechilibrului cauzat de utilizarea frecventa a automobilului. Pot exista diferite defecte minore in echilibrul rotilor, care pot duce la aparitia unor probleme nedorite. La service-ul nostru vei beneficia de o lucrare eficienta in orice moment doresti sa schimbi anvelopele masinii tale.

Doresti sa montezi un nou set de anvelope? Vino la Dexcar Service si vei primi un serviciu schimbare cauciucuri pentru orice sezon!

Exista mai multi factori ce cauzeaza uzura anvelopelor: vechimea, conditiile de drum, stilul de condus, presiunea, clima sau utilizarea necorespunzatoare a pneurilor in alt sezon. Cauzele sunt multiple, dar cel mai important este sa ai grija sa-ti inspectezi din timp in timp rotile si sa vezi daca anvelopele prezinta semne de uzura. Acestea pot fi tociri, mici taieturi, obiecte prinse in cauciuc, denivelari sau deformari la nivelul talonului, care pot duce la diminuarea sigurantei condusului. Daca exista astfel de daune, pneurile trebuie schimbate la un service specializat.

Dexcar Service iti ofera un schimb anvelope la un pret accesibil. Daca alegi service-ul nostru, vei avea parte de un serviciu eficient si profesionist, iar masina ta va fi dotata cu „incaltari” noi si sigure in cel mai scurt timp. Avem o experienta vasta, ce se intinde pe o perioada de peste zece ani. Echipa noastra formata din ingineri si mecanici instruiti in tarile occidentale iti vor sta la dispozitie pentru o schimbare a cauciucurilor oricand doresti sa vii. Aceasta operatiune o realizam cu ajutorul mecanizat al unui aparat modern, special conceput pentru demontat si montat anvelope.

Astfel, chiar daca vii sa schimbi rotile pentru sezonul rece, nu vei astepta mult, deoarece am reusit sa micsoram timpul de asteptare multumita dotarilor tehnologice ale atelierului nostru. Am dorit sa cream un service auto altfel, modern, de calitate, cu profesionisti istruiti si credem ca am reusit. Stau marturie clientii care ne trec zilnic pragul. Cateva din operatiunile pe care le intreprindem asupra rotilor si pneurilor sunt:
  • Demontare si montare automata roti
  • Demontare si montare pneu de pe janta
  • Umflare la presiunea corecta
  • Echilibrare electronica a rotilor
Nu astepta pana te prinde iarna sau pana cand pneurile prezinta defecte vizibile. Alege sa-ti schimbi rotile sau cauciucurile la un service cu experienta, dotat cu cele mai noi tehnologii.
Schimb Cauciucuri

Dexcar Service – Echilibrare Roti Bucuresti

Echilibrarea rotilor este un proces obligatoriu atunci cand ti-ai schimbat cauciucurile sau rotile. Anvelopele pot suferi mici modificari atunci cand se intervine asupra acestora, sau pot prezenta defecte din cauza uzurii indelungate pe drumuri cu denivelari. Echilibrarea permite rotilor sa aiba o greutate repartizata uniform de-a lungul circumferintei lor. Procesul se realizeaza montand pe janta, in locurile mai usoare anumite greutati. Detectarea zonelor neechilibrate se realizeaza cu ajutorul unui aparat pe care se monteaza fiecare roata.

De ce este importanta echilibrarea rotilor dupa schimbarea acestora?

La Dexcar Service dispunem de un aparat modern de masurare a echilibrului rotilor, ce realizeaza aceasta sarcina in cateva secunde pentru fiecare roata. Contragreutatile din plumb sunt astfel pozitionate precis pe janta, iar roata isi recapata echilibrul perfect. Si in acest caz, timpul de asteptare se reduce considerabil, datorita automatizarii procesului si experientei mecanicilor nostri. Ia legatura cu service-ul nostru si iti vom oferi informatii legate de operatiunile pe care le putem efectua pentru masina ta, precum si costurile aferente.

Calitatile ce ne recomanda sunt:

  • Seriozitate
  • Eficienta si profesionalism
  • Expertiza si experienta
  • Aparatura moderna si precisa
  • Pret accesibil

Alege sa ai din timp anvelopele schimbate si profita de un service eficient si sigur.

Atunci cand doresti un schimb anvelope eficient completat de un serviciu echilibrare roti, la service auto Dexcar gasesti ajutorul ideal. Programeaza-te la noi si vei beneficia de un serviciu de calitate. Masina ta va fi pe maini bune, iar apoi vei putea conduce fara grija cu pneurile adecvate si rotile echilibrate. Alege sa conduci in siguranta cu anvelopele potrivite fiecarui sezon.