Loading

Sudura Tobe Esapament

Contact

Adresa Strada Balta Albina, nr. 8
Sector 3, Bucuresti
Telefon 0731 348 340
Program Luni-Vineri: 08:00 - 17:00
Sam-Dum: Inchis
Service

Sudura Tobe Esapament Bucuresti

Cauti servicii profesionale sudura tobe esapament? Service auto Dexcar ofera servicii profesionale la ce mai bun pret!

Detinem in cadrul atelierului un aparat de ultima generatie MIG/MAG
pentru realizarea sudurilor in mediu protejat cu Argon si CO2, astfel putand efectua lucrari asupra sistemelor de esapament ale autoturismelor precum si alte lucrari ce necesita acest tip de sudura.

Apeleaza la Dexcar Service pentru o sudura toba esapament eficienta si durabila!

Tobele de esapament detin un rol important in ansamblul de piese ale unui automobil. Acestea ajuta la evacuarea gazelor si la diminuarea zgomotului motorului. Dupa un anumit timp apare uzura, iar functionalitatea vehiculului, precum si confortul conducatorului auto si al pasagerilor vor avea de suferit. Este important sa apelezi la ajutorul unor profesionisti in sudura tobe pentru a-ti face o evaluare si a interveni repede, daca se constata ca toba este avariata.

Pentru a functiona in parametri optimi, sistemul de esapament trebuie sa atinga o anumita temperatura dupa primii 5 kilometri de rulare. De aceea, ambalarea prematura a motorului sau condusul in graba pe distante scurte pot dauna tobei si sistemului in general. Exista bineinteles si cazuri cand toba se poate deteriora din cauza lovirilor accidentale, data fiind pozitia de montare sub masina. La Dexcar Service poti beneficia de un serviciu profesional de sudura tobe esapament si reparatii ale acestui sistem.

Scapa de problemele si zgomotul sistemului de esapament apeland la un service cu experienta!

Service-ul nostru are peste 10 ani de experienta, adaptandu-se la cele mai noi tehnologii si utilizandu-le pentru ca masina ta sa fie reparata eficient si sa functioneze optim. Inginerii si mecanicii nostri, ce au fost pregatiti in Occident, iti ofera acum solutii moderne si durabile pentru ca automobilul tau sa aiba parte de cel mai sigur tratament. Am creat un service altfel, bazat pe respect si incredere, cu servicii profesionale de calitate pentru orice problema auto.

Cu siguranta defectiunile la toba de esapament pot fi neplacute si pot deveni periculoase, daca nu sunt reparate din timp. Ia legatura cu noi si informeaza-te cu privire la reparatiile pe care le efectuam si cu privire la costuri. Practicam o politica de preturi accesibile si la vedere, atat pentru sudura tobe, cat si pentru piesele ce necesita schimbare, pentru care oferim garantie. Vino cu masina la noi in service si iti vom identifica imediat defectiunea la sistemul de evacuare. Atuurile care ne recomanda sunt:

  • Seriozitatea
  • Profesionalismul
  • Dotarile de ultima ora
  • Experienta si expertiza
  • Preturile accesibile

Te asteptam la service-ul nostru auto din sector 3 Bucuresti, zona Pallady.

sudura teava esapament

Sudura Profesionala Tobe Esapament

Sistemul de esapament reprezinta un ansamblu cheie in functionarea corecta a motorului auto. Permite evacuarea eficienta a gazelor rezultate din combustie, limitarea emisiilor poluante, dar contribuie si la diminuarea nivelului de zgomot al unui vehicul. Cunoastem deja ce zgomot asurzitor poate face o toba sparta. Indiferent de marca auto, toba de esapament sufera uzura in timpul conducerii autovehiculului. Fie ca este utilizarea frecventa, stilul de condus sau micile accidente – toba va necesita mai devreme sau mai tarziu reparatii.

Alege servicii de sudura esapament la preturi accesibile si realizate cu tehnologie moderna

Esapamentul este o componenta ce trebuie inspectata periodic, deoarece este vital pentru o buna functionare a automobilului. La Dexcar Service, masina ta va fi mereu pe maini competente. Indiferent de problema identificata, mecanicii nostri vor incerca sa gaseasca cea mai buna solutie pentru tine, pentru ca autovehiculul tau sa fie in cel mai scurt timp pe drum. Fa-ti o programare si apeleaza cu incredere la serviciul nostru de sudura tobe esapament. Acum exista metode de sudura tobe si de reconditionare esapament eficiente si de durata. Dexcar Service iti pune la dispozitie un sistem de sudura toba de esapament de ultima generatie, tip MIG/MAG, care realizeaza o sudura de precizie intr-un mediu protejat cu argon si dioxid de carbon. Sistemul poate fi utilizat si pentru alte reparatii de ansambluri sau piese ce necesita sudura. Indiferent de marca sau model, service-ul nostru iti poate repara intr-un timp optim problemele aparute la sistemul de evacuare. Daca constati ca se aude un zgomot nelalocul lui sau apare miros de gaze neevacuate, atunci trebuie sa te indrepti spre un service autorizat pentru o diagnoza corecta a sistemului. Echipa noastra iti poate evalua de indata sasiul si sistemul de evacuare al automobilului pentru a detecta corect cauza defectiunii. Exista mai multe posibile motive pentru care esapamentul nu mai functioneaza la randament: toba sparta sau fisurata, racord flexibil deteriorat, coliere de etansare sau puncte de sudura uzate, probleme de aliniere ale pieselor sistemului de esapament etc. In functie de cele constatate, vom lua impreuna cu tine decizia potrivita, de care are nevoie masina ta. Realizam variate tipuri de sudura auto cum ar fi de exemplu – sudura racord flexibil esapament, dar ne ocupam si de repararea sau schimbarea pieselor uzate ce tin de intregul sistem de evacuare. Toate operatiunile iti vor fi comunicate din timp, pentru ca la Dexcar Service punem pret pe transparenta si servicii de calitate.