Vopsitorie Obiecte

Contact

Adresa Strada Balta Albina, nr. 8
Sector 3, Bucuresti
Telefon 0731 348 340
Program Luni-Vineri: 08:00 - 17:00
Sam-Dum: Inchis
Service

Vopsitorie obiecte metal & plastic

Dexcar Service oferă servicii de vopsitorie profesională pentru diferite tipuri de obiecte fabricate din metal sau plastic. Beneficiezi de servicii de vopsire non-auto pentru numeroase piese și componente metalice din diferite industrii și domenii. Serviciile noastre se adresează unei clientele variate, atât companii, cât și persoane fizice.

Punem pe primul loc nevoile tale și îți oferim vopsire de înaltă calitate pentru diferite obiecte și piese din metal și plastic. Folosim cele mai noi tehnologii de vopsire și lăcuire pentru a oferi un rezultat rapid și eficient. Obiectele vor arăta ca noi și vor fi gata pentru amenajare sau montare. Suntem de asemenea, specializați în vopsirea obiectelor de decor ce sunt fabricate din metal sau plastic.

Beneficiază de servicii vopsitorie metal și vopsitorie plastic la cele mai înalte standarde de calitate!

Atelierul de vopsitorie Dexcar Service dispune de tehnologii moderne de vopsire a diferitelor obiecte sau componente din metal sau plastic. Sunt luate toate măsurile necesare pentru a asigura o vopsire uniformă și de calitate, obținându-se la final strălucire și protecție pentru diferitele tipuri de obiecte. Impunerea unui standard înalt de lucru reprezintă cheia unor rezultate ce au satisfăcut o clientelă variată. Procesul de vopsire se desfășoară într-o încăpere specială, numită cabină de vopsire, dotată cu filtre de aer și zone de evacuare a gazelor și pulberilor. Tehnologia și procesul de vopsire utilizate pentru diferitele componente metalice sau plastice sunt aceleași ca și cele folosite pentru autovehicule. Vopselurile utilizate pentru obiecte sunt pe bază de apă, fapt care asigură o uscare mai rapidă a acestora. În plus, vopselurile și lacurile utilizate în atelier conferă atât luciu, cât și protecție obiectelor în caz de zgârieturi. Dispunem de o echipă de profesioniști cu experiență formată în atelierele de vopsitorie pentru autovehicule. Aceștia respectă toate etapele necesare și normele de lucru pentru a realiza o vopsire ca la carte, cu rezultate excelente.

Iată câteva exemple de obiecte sau componente ce pot fi vopsite în atelierul nostru profesional:

 • Guri aerisire
 • Mobilier metalic
 • Panouri metalice
 • Obiecte sanitare
 • Piese din plastic
 • Calorifere și robinete
 • Întrerupătoare

Aceste tipuri de obiecte și materiale vor arăta ca noi după procesul de vopsire marca Dexcar Service. În acest fel, vei avea posibilitatea să-ți renovezi și să schimbi aspectul locuinței, imobilului sau grădinii așa cum dorești. Trebuie menționat faptul că atelierul nostru de vopsitorie nu se ocupă de vopsirea obiectelor sau componentelor fabricate din lemn, cauciuc sau porțelan.

 

vopsitorie metal plastic

Profită de avantajele serviciului de vopsire oferit de Dexcar Service!

Profesioniștii noștri îți oferă servicii eficiente și rapide de vopsire profesională obiecte din metal sau plastic. Transparența reprezintă una dintre calitățile noastre, astfel toate prețurile îți vor fi comunicate din timp. Oferim o colaborare bazată pe servicii profesionale de calitate, încredere și respect pentru clienții noștri. Echipa noastră deține o experiență vastă, formată în cadrul serviciilor de vopsire a autoturismelor.

Putem vopsi eficient în același interval de timp mai multe piese separate, cât și un element sau o piesă de dimensiuni mari. De-a lungul timpului am investit în oameni, în tehnologizare și în vopseluri și lacuri de calitate, pentru a oferi clienților noștri rezultatele pe care le așteaptă. Nu de puține ori am reușit să le depășim așteptările.

Iată care sunt atuurile ce ne recomandă serviciul de vopsire metale și obiecte de plastic:

 • Dotări moderne și eficiente
 • Echipă de profesioniști cu experiență
 • Atenție la detalii
 • Siguranță și promptitudine
 • Transparență și respect
 • Rezultate rapide și eficiente
 • Prețuri atractive

Astfel, dacă dorești să schimbi culoarea unor obiecte din metal sau plastic, în cadrul unui atelier de vopsit profesional, echipa Dexcar Service îți stă la dispoziție. Ținem cont de aspectul și starea fizică a fiecărui obiect ce necesită vopsire și asigurăm un proces eficient și sigur, cu rezultate excelente.

Accesează servicii de vopsitorie profesională la cel mai bun preț!

Beneficiază de servicii de vopsitorie eficiente și rapide, realizate de către profesioniști în domeniu. Aplicăm același tratament de specialitate indiferent de client, serviciile noastre fiind bazate pe profesionalism și seriozitate. Rezultatele sunt cele așteptate – obiectele vopsite vor arăta ca și cum ar fi ca noi.

Se utilizează mai multe straturi de vopsea și lac de protecție pentru a garanta strălucirea și rezistența dorite pentru obiecte. Procesul începe cu îndepărtarea stratului vechi de vopsea, se corectează eventualele erori de suprafață și apoi se aplică mai multe straturi succesive de vopsea nouă. La final se adaugă două sau trei straturi de lac, pentru a asigura un luciu atractiv și protecție durabilă.

 

Piesele și obiectele vopsite sunt apoi supuse unui proces de coacere în camere speciale, la o temperatură de șaizeci de grade pentru o uscare eficientă. Beneficiezi astfel de servicii care asigură obiectelor metalice și pieselor din plastic un aspect proaspăt și atractiv. Acestea vor fi apoi gata de montare sau de amenajate acolo unde dorești.

Apelează cu încredere la serviciile de vopsitorie oferite de atelierul nostru!