Revizie Auto

Contact

Adresa Strada Balta Albina, nr. 8
Sector 3, Bucuresti
Telefon 0731 348 340
Program Luni-Vineri: 08:00 - 17:00
Sam-Dum: Inchis
Service

Revizie Auto Bucuresti

Inspectia auto reprezinta ansamblul complet de verificari si operatiuni ce sunt efectuate periodic asupra unui automobil, in vederea functionarii in parametrii optimi ai acestuia. Verificarea este vitala deoarece prin intermediul ei, este asigurata functionarea corecta si siguranta in trafic a autoturismului. O revizie auto se realizeaza numai de catre un service autorizat, cu personal pregatit si cu experienta. La Dexcar Service masina ta va fi pe maini bune, automobilul va merge in parametrii optimi, iar tu vei fi in siguranta.

Este foarte important ca o revizie sa fie efectuata atent si corect. Fiecare subansamblu al autovehiculului va fi verificat pentru o functionare corecta, fara abateri. Service-ul nostru iti ofera o serie de testari si operatiuni eficiente, la un pret revizie auto corect, pentru ca tu sa conduci in siguranta masina oriunde doresti. Iti vom prezenta cand trebuie facuta revizia si care sunt serviciile de care poti beneficia la service-ul nostru.

Alege momentul oportun pentru o revizie tehnica, astfel incat masina ta sa mearga perfect!

Cand trebuie facuta revizia auto? In general inspectarea autoturismului trebuie realizata in functie de gradul de uzura al autovehiculului. De obicei intre cinci mii si zece mii de kilometri, sau la maxim un an de la ultima verificare. Fiecare producator recomanda pentru propria marca o verificare ce trebuie realizata dupa un anumit numar mai mic sau mai mare de kilometri. Cu toate acestea, avand in vedere starea drumurilor din Romania, poluarea si gradul de uzura al masinii, revizia trebuie sa fie facuta in maxim zece mii de kilometri.

La Dexcar Service vei avea parte de o inspectie auto completa, realizata de mecanici iscusiti

Service-ul nostru dispune de mecanici si ingineri auto dedicati si cu experienta. Cu ajutorul aparatelor de diagnoza auto poate fi identificata orice problema ar putea avea autovehiculul tau. In general se realizeaza schimbul uleiului si al filtrelor si se inspecteaza diferitele componente pentru a vedea daca functioneaza in parametrii optimi. Echipa noastra iti ofera servicii de mecanica auto de mare complexitate cum ar fi:

 • Schimb distributie
 • Schimb ambreiaj
 • Schimb ulei
 • Schimbare elemente ale sistemului de franare
 • Verificare lumini si sistem electric
 • Schimbare filtru ulei si filtru aer
 • Verificare sistem de directie

La Dexcar Service vei avea parte de o revizie auto completa, realizata de mecanici iscusiti.

Service revizie auto

Revizie masina profesionala in Sector 3 Bucuresti

Vino cu masina la noi in service si vei beneficia de o revizie auto la un pret accesibil. O data intrat in service, autovehiculul va fi supus unei inspectii temeinice, iar fiecare sistem de componente va fi verificat pentru defectiuni sau semne de uzura. Din cauza traficului intens si a poluarii din Bucuresti, un automobilul se uzeaza mult mai repede decat in alte orase din tara. Mecanicii de la service vor realiza toate operatiunile necesare si te vor informa cu privire la fiecare aspect ce trebuie luat in considerare si imbunatatit.

Nicio compenenta nu va fi lasata neverificata, iar autoturismul va fi inspectat complet si in timp util. Vei avea garantia ca masina te va purta in siguranta oriunde vei merge. Te vom anunta cu privire la piesele ce trebuie schimbate, precum si costul manoperei noastre. Comunicarea onesta cu clientul reprezinta o marca a seriozitatii si a profesionalismului pe care il ofera firma noastra. Ia legatura cu noi si te vom informa cu privire la toate operatiunile pe care le efectuam in timpul unei revizii.

Service-ul nostru si-a propus inca de acum zece ani sa ofere servicii de calitate pentru orice marca auto. Inginerii si mecanicii nostri s-au instruit in Occident si au adus un suflu proaspat atunci cand s-au intors si au infiintat service-ul. Noi punem accent pe calitatea si onestitatea oferite fiecarui client ce ne trece pragul. Oferim servicii la preturi corecte, iar costul pentru manopera revizie auto este foarte accesibil. Oferim garantie pentru fiecare operatiune sau piese schimbate. Calitatile service-ului nostru sunt:

 • Seriozitate si onestitate
 • Experienta si expertiza
 • Transparenta si costuri la vedere
 • Garantie manopera si piese de schimb
 • Pret avantajos
 • Programare rapida

La service-ul nostru vei avea garantia unei bune functionari a masinii tale. Revizia auto reprezinta un examen cheie pe care trebuie sa-l treaca vehiculul tau, iar noi suntem pregatiti sa facem ca masina ta sa revina pe drum in conditii optime. Nicio provocare nu este prea dificila pentru mecanicii nostri. Astfel, daca automobilul se apropie de zece mii de kilometri parcursi, e timpul sa-ti faci o programare pentru revizie la service-ul nostru. Mecanicii de la Dexcar Service te asteapta cu drag pentru a-ti oferi un serviciu de calitate.

Prelungeste viata masinii tale! Alege o revizie auto ca la carte, oferita de Dexcar Service!