Vopsitorie Auto

Contact

Adresa Strada Balta Albina, nr. 8
Sector 3, Bucuresti
Telefon 0731 348 340
Program Luni-Vineri: 08:00 - 17:00
Sam-Dum: Inchis
Service

Vopsitorie Auto Bucuresti

Dexcar Service ofera servicii profesionale vopsitorie auto in Bucuresti. Cu peste 12 ani de experienta, service-ul nostru s-a specializat in a oferi servicii de calitate, eficiente si sigure. Realizam servicii de vopsire auto partiala sau totala, pentru ca automobilul tau sa-si recapete aspectul atractiv, ca si cum ar fi iesit din nou pe portile fabricii. Echipa noastra este pregatita sa iti ofere serviciul cu cea mai mare valoare estetica pentru masina ta.

Masina ta va straluci din nou daca apelezi la serviciul de vopsitorie auto oferit de Dexcar Service

Atelierul de vopsitorie de la Dexcar dispune de cele mai noi aparate pentru oferirea unui rezultat eficient si de durata. Vopsirea automobilului se efectueaza atunci cand exista mici defecte sau deformari ale caroseriei, uzura, rugina, sau atunci cand doresti sa-ti schimbi culoarea autovehiculului. In functie de nevoile masinii tale, putem sa realizam un serviciu complet de vopsitorie auto, completat de reparatii punctuale pentru ca masina ta sa isi recapete stralucirea si aspectul initial.

Descopera unul dintre cele mai eficiente si moderne servicii de vopsit auto!

Inca de cand si-a inceput activitatea, service-ul nostru a dorit sa aduca un suflu nou in acest domeniu. Inginerii si mecanicii Dexcar sunt scoliti in Occident si detin toate cunostintele si experienta necesare pentru a rezolva orice problema sau nevoie are masina ta. Vopsirea unui autovehicul implica masuri speciale, o incapere adecvata, cabina de vopsire, cu filtre de aer si zone de evacuare a gazelor si pulberilor. Echipa noastra este de asemenea, special pregatita pentru a realiza acest demers cu seriozitate si pasiune.

Etapele unui vopsit auto sunt:

 • Slefuim, curatam si degresam suprafata de lucru
 • Aplicam stratul de retus cu chit
 • Izolam porii cu primer sau grund
 • Efectuam netezirea suprafeteor dupa caz
 • Aplicam vopseaua propriu-zisa in mai multe straturi
 • Lacuim pentru protejarea de factorii externi in mai multe straturi
 • Respectam timpii de uscarea, dezizolare si polishare
In atelier exista aparate si dispozitive speciale pe care vopsitorii nostri le pot folosi pentru a demonta diferite piese ale autovehiculului (barele, panourile, capota etc) in vederea vopsirii lor separate. Vopselurile folosite de noi sunt pe baza de apa, ceea ce asigura o uscare ulterioara mai rapida. Astfel Dexcar Service iti poate reda intr-un timp optim luciul masinii tale. Iata cateva dintre serviciile pe care le oferim in atelierul nostru:
 • Vopsire partiala si integrala auto
 • Polish caroserie
 • Schimbare de culoare caroserie
Vopselurile, lacurile si kiturile utilizate de noi in vopsirea auto respecta cele mai noi standarde europene in materie de siguranta. Acestea ofera stralucire dar si protectie sporita caroseriei in caz de zgarieturi. Multumita calitatii lor, masina ta va capata un luciu care se va mentine pentru multa vreme. Atelierul nostru de vopsitorie auto Bucuresti te poate ajuta cu vopsirea integrala sau partiala a elementelor de caroserie, dar indiferent de suprafata, etapele de vopsit auto sunt aceleasi. Pentru o lucrare complexa de schimbare a culorii se incepe cu slefuirea caroseriei pentru indepartarea vopselei vechi, aplicarea kitului in functie de necesitate, apoi se realizeaza vopsirea in doua straturi, prin pulverizare. Peste straturile de vopsea se aplica la final lacul, in doua sau trei straturi pentru a realiza efectul de stralucire. Ultimele etape sunt reprezentate de procesul de coacere la o temperatura de saizeci de grade, pentru uscarea straturilor aplicate si aerarea. La finalul procesului masina ta va avea un aspect proaspat, ca si cum ai fi achizitionat-o din nou.
constatari daune auto

Vopsitorie auto Bucuresti la cel mai bun pret

Prin intermediul Dexcar am adus un suflu proaspat in serviciile de tinichigerie si vopsitorie auto. Cu pasiune si responsabilitate echipa noastra poate face fata oricarei cerinte. Ne bucuram sa te ajutam si atunci cand masina ta are nevoie de o reimprospatare a look-ului. Am creat un serviciu de calitate, bazat pe profesionalism si seriozitate, conceput pentru orice marca auto sau model mai nou sau mai vechi. Aplicam acelasi tratament de specialitate oricarui client si praticam un pret vopsire auto accesibil si competitiv.

Beneficiaza de servicii de vopsit auto moderne in unul dintre cele mai avansate service-uri auto din tara, in sectorul 3 din Bucuresti

Transparenta este una dintre calitatile noastre, astfel ca preturile sunt mereu la vedere. Ne poti contacta pentru a afla mai multe detalii cu privire la serviciile de care poti beneficia atunci cand vrei sa vii cu masina la vopsit. Te asiguram ca automobilul tau va fi pe maini bune de-a lungul intregului proces de tinichigerie sau vopsitorie auto. Oferim un parteneriat cu clientii nostri bazat pe incredere, respect si servicii de calitate. Cateva dintre atuurile care ne recomanda sunt:

 • Eficienta si profesionalism
 • Experienta si expertiza
 • Atentie la detalii
 • Aparatura moderna si specializata
 • Siguranta si promptitudine
 • Pret competitiv

La Dexcar Service beneficiezi de unul dintre cele mai moderne servicii de vopsitorie auto din sector 3 Bucuresti. Toate micile defecte ale caroseriei vor fi reparate si vopsite, iar daca doresti o vopsire integrala, masina ta isi va recapata stralucirea pe care a avut-o initial. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre de vopsit auto si bucura-te de un rezultat durabil!