Tinichigerie Auto

Contact

Adresa Strada Balta Albina, nr. 8
Sector 3, Bucuresti
Telefon 0731 348 340
Program Luni-Vineri: 08:00 - 17:00
Sam-Dum: Inchis
Service

Tinichigerie Auto Bucuresti

Automobilul reprezinta mijlocul prin intermediul caruia te deplasezi zi de zi. Uneori, din cauza traficului intens, a starii drumurilor sau a vremii, se poate intampla ca masina sa fie deteriorata la nivelul caroseriei sau a altor structuri metalice. Acest lucru poate reprezenta un impediment din mai multe puncte de vedere. Vopsirea caroseriei poate fi ingreunata, dar si functionalitatea autovehiculului, daca exista probleme la structura de rezistenta. Apeleaza cu incredere la serviciile de tinichigerie auto oferite de Dexcar Service.

Descopera cel mai eficient serviciu de tinichigerie auto din Bucuresti! Alege solutia oferita de Dexcar Service!

Service-ul nostru are peste zece ani de experienta in oferirea de servicii auto de calitate, la preturi accesibile. Echipa noastra de mecanici este specializata in reparatii auto de orice natura si poate sa iti ofere un serviciu de tinichigerie de calitate, atunci cand masina ta prezinta semne de avarie ale caroseriei sau ale altor parti metalice. Dotat cu aparatura moderna si special conceputa pentru repararea avariilor suferite de autovehicule, service-ul nostru iti va demostra ca masina ta va fi pe maini bune.

Detinem spatiul si aparatura necesare pentru a masura, a demonta caroseria sau piesele ce au nevoie de tinichigerie. In cele mai multe cazuri este folosita indreptarea la rece a caroseriei sau a diferitelor parti metalice pentru a preveni daunele cauzate de temperaturile ridicate. Uneori este necesara sudura pieselor deteriorate. In acest caz, service-ul nostru va folosi un aparat de ultima generatie, tip MIG/MAG, care realizeaza o sudura de precizie intr-un mediu protejat cu argon si dioxid de carbon. In acest fel este prevenita deteriorarea zonelor adiacente.

Beneficieza de servicii complete si eficiente de tinichigerie auto in sectorul 3

In atelierul de tinichigerie auto al service-ului nostru utilizam tehnici moderne de reparare si indreptare pentru caroseria si sasiul masinii tale. Interventiile asupra structurii de rezistenta a autovehiculului sunt efectuate in siguranta si cu pricepere de catre personalul pregatit al service-ului. Cateva din serviciile pe care le oferim sunt:
  • Redresare caroserie (capota, portiere, aripi)
  • Redresare sasiu
  • Sudura in argon a elementelor din aluminiu
  • Schimbare parbriz si luneta
  • Reparare avarii simple si complexe
Am creat un service performant, bazat pe profesionalism si seriozitate, cu servicii profesionale de calitate pentru orice problema auto. De aceea nu ezita sa ne contactezi si sa ne informezi cu privire la problemele pe care le are masina ta. Noi ne vom stradui sa-ti reparam in cel mai scurt timp automobilul. Dorim sa oferim un parteneriat cu clientii nostri bazat pe incredere, respect si servicii de calitate. Practicam o politica de preturi accesibile si la vedere, atat pentru tinichigerie auto, cat si pentru piesele ce necesita schimbare, pentru care oferim garantie.
Tinichigerie auto sector 3

Servicii profesionale tinichigerie la cel mai bun pret

Noi iti putem readuce in timp util masina la aspectul initial, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Incercam in continuu sa imbunatatim procedurile si sa utilizam cele mai eficiente echipamente pentru a oferi clientilor cel mai bun service auto din Bucuresti. Astfel, daca esti in cautarea unui atelier de tinichigerie in Bucuresti pentru masina ta, apeleaza cu incredere la ajutorul oferit de Dexcar Service pentru un seriviciu prompt si eficient.

 

Cand trebuie sa apelezi la un service auto tinichigerie si in ce consta repararea autovehiculului?

Participarea la conditii de trafic diferite poate pune uneori in situatii neplacute autovehiculul. Pot avea loc accidente usoare, zgarieturi, trecerea peste gropi sau denivelari. O alta cauza poate fi si vremea, daca masina a fost lovita de grindina sau alte obiecte luate de vantul puternic. Uzura automobilului poate cauza de asemenea stricaciuni asupra partilor metalice. Din fericire, daunele cauzate de toti acesti factori pot fi reparate si ajustate cu ajutorul unui tinichigiu priceput.

La Dexcar Service poti gasi oricand pe cineva gata sa te ajute atunci cand masina ta are nevoie de reparatii. Un serviciu de tinichigerie eficient si de calitate consta in prelucrarea si ajustarea cu atentiei a tablei autovehiculului, a redresarii sasiului si a centrarii si a corectiei diferitelor subansambluri metalice ale masinii. Cu timpul, meseria de tinichigiu a evoluat, astfel incat astazi sunt folosite tehnici de ultima ora, care nu afecteaza celelalte componente ale masinii.

Tinichigeria auto reprezinta un serviciu important pentru masina ta pentru ca se pot indrepta cu usurinta deformarile si rupturile de la nivelul caroseriei. Personalul nostru poate duce la bun sfarsit o lucrare complexa si delicata, deoarece dispune de cunostinte temeinice, adaptabilitate si o experienta indelungata in repararea a mii de autovehicule de la diferiti producatori auto.